SKL haalt 4000 euro op voor de Opkikker

SKL Kinderopvang in Lelystad heeft voor het goede doel van 2015, Stichting Opkikker, ruim 4000 euro opgehaald. Samen met kinderen en ouders is het bedrag woensdag op IKC Warande overhandigd aan Stichting Opkikker.

 

SKL Kinderopvang zet zich graag in voor kinderen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Elk jaar wordt samen met ouders en medewerkers een goed doel uitgekozen. Het hele jaar worden er op de verschillende vestigingen acties gehouden, waarbij de opbrengst naar het gezamenlijke goede doel gaat.

Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen

 

Stichting Opkikker organiseert lichtpuntjes voor langdurig zieke kinderen, hun ouders en broertjes en zusjes. Zij verrassen deze gezinnen met speciale onvergetelijke Opkikkerdagen die bol staan van ontspanning en plezier.

Ouders dragen voor meer dan de helft bij

Op veel SKL-vestigingen zijn er in 2015 verschillende acties geweest, zoals Fancy Fairs, voorleeswedstrijden, verkoop van kunstwerkjes die waren gemaakt door de kinderen en sponsorlopen. Eén van de acties was afgelopen jaar bij Integraal Kind Centrum Warande. IKC Warande biedt onderwijs en kinderopvang opvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De actie is succesvol geweest door de samenwerking tussen onderwijs en opvang en de sponsorbijdragen van ouders die voor meer dan de helft van het totaalbedrag hebben gezorgd.

 

Gerlinde en Rinse Juckers, enthousiaste vrijwilligers van Stichting Opkikker, namen het bedrag woensdag in ontvangst op IKC Warande. In totaal was de opbrengst van alle acties 4005,81 euro.

 

Dit jaar is het goede doel van SKL Kinderopvang Het Vergeten Kind.

 

Bron: FlevopostCategorie:
Jeugd